ホーム > お知らせ > 7/12外国人留学生のための日本企業就職セミナー The seminar for getting employed in Japan for international students.

『外国人留学生のための日本企業就職セミナー』

日時:2018年7月12日(木) 13時30分~15時30分
会場:アクトシティ浜松 コングレスセンター 5階52会議室

プログラム

13時30~14時:講話「日本企業で活躍するために」by 静岡大学 大八木智一先生
浜松市内の地元企業の魅力を伝えると同時に日本企業に就職し活躍するためのセミナーを行います。
14時20分~15時30分
ビジネスフェア見学ツアー

当日アクトシティ浜松内にて行われている240社の浜松市内の企業が参加する商談の場であるビジネスマッチングフェアを見に行きます。皆さんにとっては、生のビジネスの交渉の場を見るまたとない機会となります。

浜松市内での就職を考えている学生やそうでない学生にとっても、市内の産業や企業の事業内容を知る絶好のチャンスであなたの視野が広がる機会になります。

また、当日は浜松駅から会場まで教員が引率予定です(詳細は後日連絡します)。一人で行くのが不安なあなたでも安心。是非参加しましょう!

参加方法:下記ウェブサイトから7月2日までに予約して下さい。

【The seminar for getting employed in Japan for international students】

Schedule : 12th July 2018 Thursday
PM 1:30 to 3:30
Venue : Act City Hamamatsu Congress Center, the conference room 52, 5th floor

The Program : The lecture start at PM1:30 to 2pm by Prof. Oyagi (Shizuoka University),
“How to play an active role at a Japanese enterprise”

◇The seminar will be conducted for the international students to get employed in Japan and play an active role at the company after you are getting placed, at the same time, you will get to know about the local industries and attractiveness of the companies in Hamamatsu.

Visiting tour for the business matching fair 2018
We will go and visit business matching fair which is the place for a business deal and will be 240 local companies participate in the event at Act City on the same day. It will be a good experience for you to see a negotiation and live business situation.

Those who wish to find a job in Hamamatsu, or even never think about, it will be a good chance for you to know the local industry and whom business. It will lead you to expand your future vision.
In addition, a faculty member will be accompanied to the venue from Hamamatsu station with you. If you are hesitated to go alone, you will be fine with a group and our staff. Let’s book in advance and participate in the event!

How to apply? : Access to the following link and book on the web site by July 2nd.

7/12(木)外国人留学生のための日本企業就職セミナー