ホーム > お知らせ > 第1回『日本語能力試験1~4級(JLPT N1~4)勉強会』(浜松)参加者募集!

第1回「日本語能力試験1~4級 勉強会」参加者募集

「ふじのくに留学生就職促進プログラム」受講生の皆さん、日本語能力試験に合格しておくと、就職活動の際に自分の日本語力を証明できます。
毎週1回、1~4級合格のための勉強会を行います。仲間と一緒に合格を目指しませんか。
(*授業ではなく勉強会です。教員はいますが、あくまでも参加者の自主的な学習の場と考えてください。)

毎週水曜日 14:25~15:55
場所:静岡大学 浜松キャンパス 工学部7号館3階 日本語教室1
参加対象:1~4級合格を目指す人
定員:約15名

①  11月11日(水)
②  11月18日(水)
③  11月25日(水)
④   12月2日(水)

申込み:10月31日(土)まで
*参加希望者は事前にメールで申し込みをして下さい。(名前、学籍番号、所属、学年、メールアドレス、電話番号、日本語レベルを記入)
*ふじのくに留学生就職促進プログラムに登録していない人は受講登録をしてから申し込んでください。
*希望者が多い場合は、2020年12月6日(日)に受験予定のある人を優先します。

【申込・お問い合わせ】
ふじのくに留学生就職促進プログラム(SCDP)
ryu-career@adb.shizuoka.ac.jp

The 1st Workshop for “Japanese Language Proficiency Test “ level N1 to N4 attendees now wanted!!

毎週1回、1~3級合格のための勉強会を行います。仲間と一緒に合格を目指しませんか。

We hold workshop with a goal of passing the N1 to N4 once a week. Why don’t you join us for passing N1to N3 with us? It’s workshop, not a class. Please be aware of that workshops are independent learning opportunities, even though we have teachers.

Every Monday: 14:25~15:55
Venue:Japanese class room #1, Facility of engineering building 7-3F, Hamamatsu Campus, Shizuoka Univ.
Target for : Students aim at passing the grade 1st to 4th
Seating capacity:15 persons
Application: Until Saturday, October 31st.

① November 11th (WED)
② November 18th (WED)
③ November 25th (WED)
④  December 2nd (WED)
*Please make a reservation in advance by email (with your name, student number, department, grade, Email address, telephone number, Japanese language level)

Those who have not registered SCDP (Shizuoka Career development Program for international Students) yet, please register SCDP first, and make reservation for this workshop. *In case of many applicants, to prioritize students who will take exam on December 6th.

【Application & Contact】
Shizuoka Career development program for International Students (SCDP)
ryu-career@adb.shizuoka.ac.jp